Karaisalı mızın Değerli Basın Mensubu Vahit Şahin Karaisalı ve Gündem Haberlerini Artık İnternet Ortamında Paylaşacak

Karaisalı nın Türk Basınındaki Temsilcisi  Gazetecisi Vahit Şahin Karaisalılılara Güncel Haberleri Sıcağı Sıcağına Servis Etmek İçin Kurduğu www.karaisalihaber.net isimli İnternet Haber Sitesi Hizmete Girmiştir. Karaisalılılar Derneği Yönetimi Olarak Vahit Şahin'e Bir Kez Daha Teşekkür Ediyor Yayın Hayatında Başarılar Diliyoruz.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   2131 kez okundu

TEBRİK EDİYORUM     03/03/2011 19:47

Adana'da yazılı ve görsel basında ciddi bir boşlu ve yetersizlik olduğu gibi, Adana'da en büyük nüfus oranına sahip ilçelerde biri olan Karaisalı ilçemizin yazılı ve görsel basının eksikliğini gidermek için göstermiş olduğunuz özverili çabalarınızı destekliyor, imkanı olan Karaisalılı hemşehrilerimizi bu hususta üzrine düşenininden fazlasını yapmaya davet ediyorum. Sayın Vahit bey sizi bu çalışmanız için kutluyor, Rabbim yolunuzu ve ufkunuzu açsın, Karaisalılılara da örnek olmasını temenni ediyorum.
mehmet gildir

DERNEK FACEBOOK